top of page

Angela White Hakkındaki İlginç Gerçekler


Yetişkin film sektörünün, Messi'si hatta bir Ronaldo'su olan Angela White, sektördeki en önde gelen isimlerden biridir. Yetişkin film sektörü dışında, kendi web sitesini ve bloğunu da kendisi yönetiyor. Ayrıca Angela, toplumsal cinsiyet araştırmaları konusunda onur derecesine bile sahip. İşte Angela White hakkındaki bazı ilginç gerçekler:

1) Gençlik yıllarından beri hep yetişkin film sektörüne girmek isteyen biriymiş. "Onu gördüğüm an, bu sektörün içine girmeyi çok istedim" demiştir.


2) Cinsel yöneliminden dolayı karşılaştığı zorbalık nedeniyle, yetişkin film sektörüne girmeye daha fazla motive olmuş. "Lise yıllarımda biseksüel olduğum için çok fazla zorbalığa uğradım" demiştir.


3) Sektördeki gerçek adını kullanan ender kişilerden biri. "Yaptığım işle gurur duyuyorum ve niye adımı gizleyeyim ki?" diyor kendisi.


4) Melbourne Üniversitesi'nde "Toplumsal Cinsiyet Çalışmaları" alanında, okulun en iyi öğrencisi olarak derece ile mezun olmuş. Üstüne bir de yüksek lisans yapmış ve şu an ise doktora yapıyor.

5) Sektörde kendi sitesini , blogunu yöneten ve aynı zamanda yönetmen ve yapımcı olarak hizmet veren birkaç kadından biri.



6) Seks işçilerinin hakları için mücadele etmek için Avustralya eyalet seçimlerinde Seks Partisi adına göreve koştu.


7) Yüzünde bazı ufak estetik ameliyatları olsa da, vücudu %100 doğal. Evet, göğüsleri tamamen gerçek yani.


0 comments
bottom of page